Одинадцятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако давно закінчився.

Однією з учасниць була Олександра Миколюк, що стала близькою подругою Юлі "зайчика" після проекту. Вона не надто часто радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч чоловік.

Кадр з "Холостяка", скріншот: Instagram
Кадр з "Холостяка", скріншот: Instagram

Зараз вона поділилася страшною історією з ще більш моторошним заголовком до неї: "Мій хлопець мене б'є". Спочатку може здатися, що Олександра розкриває особисту історію, проте згодом стає відомо, що вона переказує чужу розповідь.

"Я рада тому, що соціум еволюціонує, і ми з вами, жінки, можемо вчитися, водити машину, голосувати, і, врешті-решт, мати свою думку. Але прогрес і розсудливість, на жаль, до деяких доходить не так швидко, і в сухому залишку, ми маємо такі ситуації, як в каруселі", - зізналася Миколюк.

Акція проти домашнього насильства, фото: Reuters
Акція проти домашнього насильства, фото: Reuters

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Після цього вона порівняла цього чоловіка з одноклітинним істотою, яке потішається над молодою дівчиною. Вона, на думку учасниці "Холостячки", не змогла виростити в собі адекватну самооцінку. Їй неприємно, що чоловіча стать і зовсім може з агресією ставитися до жінок.

В самому кінці стало відомо, що дівчина зібралася з силами, подзвонила батькам і зважилася на переїзд.

Нагадаємо, Маша Єфросиніна захотіла "привласнити" собі чужих дітей: "Мама не в захваті"

Як повідомляв "Знай.ua", у справі про загибель героїні "Панянка-Селянка" від руки свого чоловіка з'явилися моторошні деталі: тікала в одній білизні

Знай.ua писав, колишня Володимира Кличка Хайден Панетьєррі повернулася до чоловіка, який бив її два роки