У селі Вербаїв на Волині пенсіонерка пропонувала чоловікам попрацювати, а після їх згоди, селила в хліві і забирала документи.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління Нацполіції у Волинській області.

Правоохоронці затримали шістдесятирічну жінку. Вона тримала в рабстві чоловіків, а також знущалася над ними. За даними слідства, у неї було три жертви. У поліції повідомили, що жінка на автостанціях і ринках знаходила чоловіків у вразливому стані.

Правоохоронці зазначили, що підозрювана обіцяла своїм жертвам зарплату і роботу. Нібито йшлося про догляд за худобою. Коли чоловіки приїжджали у вказане бабусею село, вона селила їх у сараї, попередньо відібравши документи. У поліції також повідомили, що, якщо чоловіки намагалися втекти, жінка погрожувала своїм жертвам фізичною розправою.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

У червні стало відомо про протиправну діяльність, в якій правоохоронці підозрюють затриману жінку. Пенсіонерці оголосили підозри за статтею» торгівля людьми«, а також»викрадення, привласнення документів". Справу стосовно бабусі вже направили до суду. Підозрюваній загрожує від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Відзначимо, що торгівля людьми на території нашої країни стала серйозною проблемою для всього суспільства. У різних міжнародних організаціях зазначають, що зусилля української влади щодо вирішення проблеми залишаються недостатніми. В Україні злочинці як правило діють у цьому напрямку через високий рівень безробіття та важку економічну ситуацію. Це дозволяє злочинцям заманювати жертв гарантією добре оплачуваної роботи.

Нагадаємо, що українець потрапив у трудове рабство замість заробітків

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Львові дівчина отримала 70 відсотків опіків тіла

Також " Знай.ІА " писав, що маніяк півроку тримав 14-річну дівчинку в справжньому пеклі