Російська виконавиця Поліна Гагаріна розповіла про відчуття від зйомок нового кліпу «вчора».

Враженням Гагаріна поділилася у своєму Instagram.

"На рідкість жаркий день! Перекрита автострада, все в передчутті творчого процесу! Ми з Аланом сміємося, але звучить: "Камера! Мотор!"- починається магія. Аланчик, таке буває тільки з тобою!» ,- написала Гагаріна.

За словами виконавиці, її команді довелося працювати на одному диханні 20 годин, щоб встигнути все закінчити вчасно і дотримуватися світлового режима. Поліна Гагаріна розповіла, що незважаючи на вісім дублів танцю, вона зовсім не втомилася.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Раніше Поліна Гагаріна поділилася одкровеннями про своє розлучення з фотографом Дмитром Ісхаковим і вирішила розлучитися з минулим остаточно. Гагаріна розповіла шанувальникам, що відмовляється страждати, а в майбутнє дивиться з оптимізмом. Риску під стражданнями співачки, якраз повинен був підвести новий трек "вчора", робота над яким почалася влітку.

За словами Гагаріної, пісні в її виконанні стають пророчим сценарієм для подальших подій її життя. У якийсь момент вона вирішила, що це не повинно повторюватися. Виконавиця назвала композицію "вчора" рисою, яка для неї самої відокремила минуле і сьогодення.

Гагаріна зізналася, що зараз вона відчуває себе вільною і їй стало легше дихати. Співачка сказала, що в її житті настає новий етап, але на минуле вона дивиться з вдячністю і без жалю. Виконавиця зізналася, що усвідомила, що навколо неї цікавий, великий світ, до якого вона завжди може звернутися.

Нагадавши, Поліна Гагаріна почухала причинне місце на очах у всіх

Як повідомляв портал " Знай.ІА", відомий зписок найвідоміших" колишніх " парочки Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе

Також " Знай.ІА " писав, що визначили переможця Євробачення