Співачка Мадонна поділилася новими фотографіями зі святкування Дня народження разом з дітьми і бойфрендом.

Фото з'явилися в Instagram.

На честь 63-го дня народження всесвітньо відома виконавиця влаштувала вечірку, яка була натхненна часом Візантійської імперії. Декор на заході вийшов похмурим, але Діва показала, що вміє епатувати публіку і гостей.

Як і в минулому році, Мадонна вирішила відзначити день народження серед рідних і близьких друзів. Виконавиця поділилася в соціальних мережах кількома знімками, які були зроблені під час святкування дня народження. У кадр потрапив її 27-річний коханий на ім'я Ахламалик Вільямс, а також діти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Артистка для свята одягла сукню-сорочку, виконану Versace. Образ вона доповнила прикрасами на шиї, браслетами і кільцями. Окремо Мадонна опублікувала фото біологічних дітей-сина Рокко і дочки Лурдес. Судячи зі знімків святкового столу, співачка покликала на вечірку не менше тридцяти чоловік. Багато елементів декору і деталі інтер'єру стилізували під релігійну тематику.

Серед прикрас використовувалися лики святих і хрести. Мадонна нерідко звертається до різних духовних символів під час своїх виступів. Головною фішкою вечірки став величезний торт, який мав вигляд золотого хреста. Деякі шанувальники встигли засудити виконавицю за вибір саме такої форми ласощів. Того вечора присутні на свята встигли пізнати і незвичайне морозиво. Воно також потрапило в об'єктиви камер. Шанувальники привітали виконавицю в коментарях.

Нагадавши, Алла Пугачова показала свої перші зморшки в 72-річному віці

Як повідомляв портал " Знай.ІА", 16-річна дочка Олі Полякової зраділа єдинорогам з рок-гітаристом

Також " Знай.ІА " писав, що Тіна Кароль розповіла, як приручила пітона