Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк у коротенькому міні вирушила в круїз

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка деякий час радувала публіку яскравими кадрами з відпочинку на португальському острові Мадейра, тепер заявила, що відправляється в круїз.

Даша Квіткова з сином, фото з Instagram
Даша Квіткова з сином, фото з Instagram

Знайому Даші Квіткової намагалися зґвалтувати в поїзді

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Даша опублікувала в Stories посилання на публікацію своєї колишньої однокласниці, яка потрапила в досить мерзенну ситуацію в поїзді. Вона стосується сексуального домагання. Стало відомо, що постраждала дівчина зверталася в поліцію міста Знам'янка, але з нею ніхто не хоче розмовляти.

Скрін, відео YouTube магазин
Скрін, відео YouTube магазин

Що може дозволити собі українець: як змінилися ціни за 30 років

Журналісти порахували, яку кількість продуктів житель України міг придбати на середню зарплату в 1990 році і сьогодні.

Кіра Макогоненко - чемпіонка України з боксу
Кіра Макогоненко - чемпіонка України з боксу

13-річна харків'янка здолала чемпіонку Росії і завоювала "золото"

Кіра Макогоненко - 13-річна боксерка з України, відома також під псевдонімом Рожева Пантера, перемогла на чемпіонаті Європи серед юніорів. Змагання пройшли в Сараєво, що в Боснії і Герцеговині. Молода харків'янка Кіра Макогоненко боролася в категорії до 42 кілограмів. Вона здобула перемогу над Анастасією Панечкіною – чемпіонкою Росії.

Виплата пенсій, кадр з відео
Виплата пенсій, кадр з відео

Велика частина українців ризикує залишитися без пенсій: фахівці зробили похмурі прогнози

Значна частина українців в недалекому майбутньому може залишитися без пенсій. До такого невтішного висновку, який точно не порадує громадян України, прийшли експерти. Практично всі прогнози щодо демографічної ситуації в Україні та майбутнього пенсійної системи виявилися досить похмурими.