Як вже відомо, перший ефір грандіозного талант-шоу "Співають всі!" вже вийшов в ефір на каналі "Україна". Телеглядачі пройшли етап "знайомство" з молодими і талановитими учасниками. Серед учасників були не тільки сольні виконавці, а й колективи.

Відомо, що у фінал потрапили тільки двоє найкращих. Хто ж став фіналістами вокального проєкту? Про це повідомляє прес-служба каналу "Україна".

28-річний Валентин Мушинський з Луцька - учасник гурту ONE LIGHT INSIDE. На шоу "Співають всі!" він потрапив завдяки своєму колезі-гітаристу, який заповнив за нього анкету. Валентин зізнався, що йому все одно, яку кількість балів він набере, головне – виступити з душею і щоб встала зірковий капітан Наталія Могилевська, тому що його мама її дуже любить.

Валентин Мушинський, фото: канал "Україна"
Валентин Мушинський, фото: канал "Україна"

"Я з дитинства люблю музику, хоча мені нею не дуже давали займатися. Колись я виступав в одному гурті, з якого мене вигнали за те, що я не вмію співати. Це стало для мене переломним моментом, після чого я на рік закрився вдома, займався, співав. А потім на одному конкурсі мене визнали найкращим вокалістом, що стало для мене сюрпризом», – розповів Валентин Мушинський.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Для свого виступу в новому талант-шоу каналу "Україна" він вибрав пісню Numb групи Linking Park. І не прогадав - судді віддали йому 93 бали, що стало найкращим результатом першого випуску і дозволило Валентину потрапити у фінал.

А ось за другу путівку довелося позмагатися 20-річному Олександру Круглому, який пише пісні на продаж, і солістці гурту On i Ona Олені Жигарєвій. Поява вокалістки відомого колективу в шоу викликала різні емоції серед учасників зоряної "сотні": співачка Grosu зазначила, що це несправедливо по відношенню до інших конкурсантів, а Ivan NAVI запросив Олену приєднатися до них на стіні.

Олена Жигарєва, фото: канал "Україна"
Олена Жигарєва, фото: канал "Україна"

Сама ж дівчина зізналася, що у неї за плечима дійсно чималий досвід виступів на сцені, але вона дуже хотіла спробувати свої сили в цьому шоу, щоб її вокальні здібності оцінили колеги.

"У мене були двоякі відчуття. З одного боку, я розуміла, що з багатьма учасниками "сотні" знайома, з іншого – невідомо, як вони відреагують на те, що я прийшла брати участь у конкурсі. Плюс я дуже хвилювалася через якість свого виступу, тому що в ситуації, коли мене судять мої ж колеги, з моїм організмом починають відбуватися неконтрольовані процеси – у мене пересихає в роті, голос перестає слухатися, а серце вискакує з грудей», – сказала Олена Жигарєва.

Але її виконання пісні London Bridge з репертуару Fergie в музичній дуелі підтвердило, що Олена має право виступити у фіналі. За неї віддали свої голоси 90 експертів проєкту. Але чи вдасться цим учасникам знову вразити суддів у фіналі шоу? І хто стане їхніми суперниками на цьому шляху?

Раніше повідомляли, Аліна Гросу показала світу свою "близнючку": як дві краплі води.

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик "возз'єдналася" з Дімою Коляденко: романтика, як у Джека і Роуз з Титаніка.

Знай.uа писав, чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалов "психанул" на очах у дружини і маленького сина: "Мені вже не потрібна сім'я".