Коли справа доходить до виступу шафера на весіллях, є тонка грань між розповіддю кумедних анекдотів, яких очікує натовп, і занадто далекосяжними зауваженнями. Про це нагадує Mirror.

Один шафер нещодавно зрозумів, наскільки делікатним є питання особистих зауважень на весіллі, коли його попросили покинути торжество після імпровізованої жарти, яку він додав у промову. Безневинний жарт справив зворотний ефект.

Кращий друг нареченого розповів в соцмережах, що він витратив багато часу і зусиль на підготовку мови, вивчивши її слово в слово, але визнав, що щосили намагався придумати, що сказати про подружок нареченої в той день, оскільки він нічого не знав про них.

Скрін, відео YouTube весілля
Скрін, відео YouTube весілля

Він звернувся до друзів за ідеями, і разом вони вирішили, що найкраще буде просто сказати що-небудь непідготовлене в цей день, щоб це було або смішно, або звучало набагато більш проникливо.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Коли в той день прозвучали промови, він був упевнений, що все, що він сказав - прозвучало добре. Так було, поки він не сказав кількох слів про найближчих подруг нареченої.

Весілля, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube
Весілля, кадр з відео, зображення ілюстративне: YouTube

Йому раптово захотілося пожартувати, і він випалив:

"Подружки нареченої, мені тут трохи не вистачає часу, і я дійсно не знаю вас усіх, тому я просто хотів би сказати, що п'ять з шести з вас сьогодні приголомшливо виглядають... розберіться між собою".

Однак замість сміху його чекала зовсім інша реакція публіки.

"Одна з подружок нареченої почав плакати, і я насправді не мав на увазі нікого з них, це було буквально нісенітницею. Коли я пішов вибачитися без злоби, я зрозумів, що вона насправді не така хороша і була значно менш красивою. чим інші подружки нареченої", - ділиться хлопець.

Після цього виступу наречена підійшла і просто сказала, що йому краще піти. Наречений з нею погодився.

Присоромлений шафер повернувся додому і поскаржився на ситуацію в Facebook, але отримав тільки образливі повідомлення.

Одна людина відповіла, що працює весільним фотографом і стикався з масою провальних виступів, але це увійшло в трійку лідерів.

Інший порадив виправити все через 25 років, коли молоді вирішать оновити свої клятви. А третій зазначив, що на весіллі можна жартувати про кого завгодно, тільки не про наречену і її подруг.

Нагадавши, Jerry Heil "вискочила заміж" прямо в басейні: "батьки в шоці"

Як повідомляв портал " Знай.ua", "Груди топ": Jerry Heil роздяглася в мусульманській країні заради відвертих фото. Jerry Heil показала на що здатна на березі Перської затоки

Також " Знай.ua " писав, у Jerry Heil несподівано з'явилася дитина: "ви навіть не уявляєте". Співачка Jerry Heil показала несподіване відео