Володимир Зеленський повідомив, що в будь-якому випадку настане час, коли в Україну повернеться весь Донбас і Крим. Відповідний пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram.

22 серпня український президент опублікував пост, в якому запевнив усіх, що обов'язково настане день, коли Україна залишиться в межах до 2014 року. Також Зеленський зазначив, що хоче подивитися матч волонтерів та ветеранів на стадіонах у Донецьку та Сімферополі.

Обов'язково настане день, коли ми зіграємо товариський матч між збірною ветеранів і збірною волонтерів. На «Донбас Арені» або на сімферопольському «Локомотиві». Під синьо-жовтим прапором. І я точно знаю, хто буде в ньому переможцем. Це – Україна!!
, - повідомив він.

За три години його пост зібрав 127,8 тисяч відміток "подобається". Фолловери залишили безліч як позитивних, так і негативних коментарів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Віримо👏; "Кращий президент України"; "Смішно"; "Може пора вже робити, а не просто мріяти і вселяти це іншим
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.