Українські знаменитості братимуть участь на Кримській платформі за гроші. Про це повідомляє сайт державних закупівель.

Як відомо, 24 серпня в нашій країні пройдуть масштабні святкування Дня Незалежності на честь тридцятирічного ювілею держави Україна.

У цей день глядачі зможуть побачити не тільки військовий парад з найсучаснішими зразками техніки в центрі столиці, а й ряд заходів.

Список програми заходів, затверджених розпорядженням Кабміну № 583-р, складається з понад 150 івентів. Багато з них пройдуть саме в Києві.

Зокрема, в столиці відбудеться перший саміт Кримської платформи за участю близько 30 країн: США, Великобританії, Польщі, Туреччини, Франції, Німеччини, країн Балтії, Австралії, Нової Зеландії, Республіки Корея та ін.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зокрема, на саміт запросили кількох знаменитостей. Як з'ясувалося, туди запросили українських знаменитостей. Як з'ясувалося, це не безкоштовно.

Сайт державних закупівель повідомляє, що співачка Джамала отримає 337 тисяч, а ведучий Тимур Мірошниченко - 61 тисячу.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.