Юрій Горбунов показав зворушливе фото своїх синів.

19 серпня, знаменитість разом зі своєю дружиною Катериною Осадчою повідомили радісну новину - вони стали батьками вдруге. У пари з'явився син, вага якого - 3250 грам, а зріст - 52 сантиметри. При цьому пара поки не повідомляє ім'я дитини. 22 серпня ведучий опублікував фотографію новонародженого разом зі своїм сином Ігорем.

Відома українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк) розкритикувала роботу Укрзалізниці.

Вона опублікувала відео з вагона Укрзалізниці. Жінка виступила на заході "Чорноморські ігри 2021" в Складовську, а потім добиралася на поїзді.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Хоча літо в Україні ще тільки наближається до свого завершення, українців вже хвилює питання, якою буде зима, що наближається.

Зима готує Україні чимало неприємних сюрпризів - від крижаних дощів і снігопадів, які накриють країну вже в грудні, і до різкого потепління відразу після Нового року.

Сніг у Карпатах: Facebook Василь Фіцак
Сніг у Карпатах: Facebook Василь Фіцак

Останній місяць літа 2021 року підніс українцям вельми неприємний "подарунок". На прилавках магазинів і ринках ціни на більшість видів м'яса поповзли вгору.

Тепер, щоб приготувати улюблені страви, українцям доведеться віддати набагато більше грошей. Вартість кілограма курячого філе зросла на 19,6%, яловичина подорожчала на 12,2%, а свинина - на 4,2%. Експерти порівняли нинішні ціни на внутрішньому українському ринку з цінниками грудня 2020.

Ціни на свинину, фото: sputnik.kg
Ціни на свинину, фото: sputnik.kg

Українці можуть підвищити собі пенсію до 7 тисяч гривень, але є кілька умов: як це зробити.

Йдеться про тих людей, які мають повний страховий стаж із солідарної та накопичувальної систем. Це станеться, якщо внески будуть 4% від заробітної плати і прибутковості, а також 0,25% на місяць вище рівня інфляції.

Виплата пенсій, кадр з відео
Виплата пенсій, кадр з відео