Відома українська чемпіонка Марина Бех-Романчук порадувала шанувальників новим пікантним фото, і з'явилася вона там не одна. Дівчина показала, як вони з чоловіком проводять час разом.

Пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові знімки і ролики. Всього за спортсменкою стежить вже понад 365 тисяч користувачів, які з нетерпінням кожного разу очікують нових кадрів.

Одна з найкрасивіших пар українського спорту - дворазовий призер Олімпійських ігор 2020 в Токіо Михайло Романчук і легкоатлетка Марина зробили нове спільне фото. Вони показали, як проводять час разом.

Пара на фото мило тримається за руки, і при цьому вони не зовсім повністю одягнені. Михайло з оголеним торсом стоїть і обіймає дружину. Вона в цей час робить селфі в купальнику на телефон.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Яка Вам подобається більше?",- сказано в повідомленні під фотографіями.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають стосовно нових фотографій:

"Нехай гойдається. ) щоб відповідати.)";

"Нормальний такий друге підборіддя на фотці 😂";

"2";

"Супер🔥 🔥❤️❤️";

"Прекрасні!🔥";

"😍😍😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Марина-чотириразова чемпіонка України, і у неї на рахунки ряд срібних медалей після чемпіонату світу і Європи, і перемога на Європейських іграх. Цього року, в Токіо вона зуміла зайняти лише п'яте місце.

Чоловікові ж пощастило трохи більше. На Олімпіаді в цьому році він виграв бронзу, і завоював срібло, що є відмінним результатом.

Нагадаємо, раніше Українська чемпіонка Бех-Романчук вразила пружними "горіхами": "потрясні стегна"

Як повідомляє портал Знай.uа Українська чемпіонка Бех-Романчук залізла на чоловіка прямо на вулиці: "сумую"

Також Знай.uа писав, що хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні"