Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість виставила зворушливий спільний кадр з 6-річним сином Табризом, позуючи на яскраво-помаранчевому фотофоні і примірявши схожі спортивні костюми.

Так, артистка зізналася, що найрідніший хлопчик росте для зіркової мами абсолютно непомітно і вже зовсім скоро піде в перший клас. Виконавиця стурбована, чи буде ще один локдаун, а от назву навчального закладу вирішила не видавати.

Варто відзначити, що Табриз - син Ірини та її колишнього чоловіка, режисера і фотографа Аслана Ахмадова, з яким співачка перебувала в шлюбі з 2015 року.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Непомітно росте мій синок @tabrizakhmadov

А скоро і в школу...

Ви думаєте буде ще локдаун?👀"

Фолловери почали коментувати публікацію: "щастя і здоров'я!❤🌺🌺🌺🌺🌺🥰😘🌞👏👏👏", "Красиві 😍", " копія ТАТО, лапусик👏 👏 👏", " супер👍 😍❤️", " такий гарний синок Іриша🔥 🔥 🔥", " на стилі🔥", " чудові! Здоров'я і всіх благ!", "Які красиві ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️".