Відома українська телеведуча Лілія Ребрик вирішила привітати українців з важливим днем, який змінив їхнє життя кілька десятиліть тому. Йдеться про День Державного Прапора, святкування якого призначено на 23 серпня.

Новий пост з'явився на сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram, де вона регулярно публікує нові кадри і ролики. Всього за нею щодня там спостерігає понад 726 тисяч користувачів.

Цього разу на знімку вона з'явилася в чарівній білій сукні з вишивкою, красивий національний наряд, який до лиця телеведучої. В якості аксесуарів вона вибрала зелені намиста, і такого ж відтінку сережки.

Зроблена фотографія була в самому центрі столиці - на Майдані Незалежності, а на тлі можна помітити самі прапори.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"З Днем Державного Прапора!💛 💙 "- підписана публікація дівчини.

У коментарях користувачі також вирішили висловитися з цього приводу:

"Привіт краса не знаю ну на тебе дивишся і настрої відразу змінюється ти просто супер ⚡ ⚡ ⚡ ну а так взаємно вітаю зі святом тебе🇺 🇦";

"😍😍😍";

"❤️😍😍";

"Яка ви красива 😍 захоплююся Вами завжди, завжди яскрава і з блиском в очах ❤️";

"😍😍😍😍😍🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦";

"Дуже красиво🔥 🔥 🔥❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що щорічно в Україні відзначають День Державного Прапора, і припадає він на 23 серпня. В цей же день в Харкові ще й святкують День міста, тому, у них подвійне свято.

Нагадаємо, що подруга Анатоліча Лілія Ребрик зізналася, де краще відпочивати - в Україні або за кордоном: "Моє море"

Як повідомляв Знай.ua, подруга Анатоліча Лілія Ребрик потрапила в несподіване місце: "Нас зустріли люди в білих халатах"

Також портал Знай.ua писав, що напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку