День незалежності ще не настав, однак, перші заходи, які пов'язані з третім ювілеєм країни вже почалися. Юрій Горбунов, Руслана, Лілія Подкопаєва та Олена Кравець вирушили на важливий захід, де розчулилися.

Новий пост з'явився на сторінці Юрія Горбунова в соціальній мережі Instagram, де він регулярно публікує нові кадри або ролики. Ось, до слова, зовсім кілька днів тому він знову став батьком - у них з Катериною Осадчою народився другий син.

У День Державного прапора, 23 серпня українські знаменитості вирушили на відкриття географічного центру України. Це досить значуща історична подія.

Юрій Горбунов у себе в Instagram показав кадри з Черкаської області, де і розташовується той самий центр. На груповому фото можна помітити також зірку студії "Квартал 95" Олену Кравець, співачку Руслану, спортсменку Лілію Подкопаєву.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сьогодні мали честь відкрити Географічний центр України та бути присутніми на піднятті Прапора України! З Днем Прапора, рідна країна!"- підписав фото телеведучий.

Олена Кравець, фото: Instagram
Олена Кравець, фото: Instagram

"З Днем Прапора тебе, рідна земля!"- емоційно підписала кадр Олена Кравець вже у себе на сторінці в Instagram.

Варто відзначити, що величезна кількість зірок привітали українців з Днем Державного Прапора, зробивши фотографію поруч з ним.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Серед них Лілія Ребрик, Сергій Притула, Юлія Саніна, Святослав Вакарчук, Олександр Пономарьов, і так далі.

Нагадаємо, Катя Осадча народила Юрію Горбунову сина: відомі вага і зріст малюка

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули