Український телеведучий "Хто зверху?", з 2015 року - ведучий програми "Суперінтуїція", резидент Comedy Club Ukraine, волонтер, громадський і політичний діяч, а тепер і суддя нового сезону "Україна має талант" Сергій Притула не надто часто радує шанувальників новими постами в соцмережі Instagram.

Як відомо, 23 серпня українці святкують національний День Державного прапора країни. Синій колір на прапорі України означає мирне небо, а жовтий – пшеничні поля.

Багато знаменитостей розмістили пости з привітаннями, і Сергій, як справжній патріот і уродженець Тернопільської області, також опублікував сімейне фото, на якому всі його близькі позують з національною символікою, насолоджуючись моментом єдності.

"З Днем Державного Прапора, шановні!!!"- написав Сергій.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Користувачі соцмережі приєдналися до поздоровлень і побажали родині Сергія всього найкращого.

Скриншот с комментариев

Скриншот с комментариев

Варто нагадати, що в Україні свято встановлено згідно з Указом президента Леоніда Кучми "Про День Державного Прапора України" від 23 серпня 2004 року. У 2009 році Президент Віктор Ющенко вніс до Указу зміни, заснувавши щорічну офіційну церемонію підняття прапора 23 серпня по всій Україні.

"На честь багатовікової історії української держави, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України постановляю встановити в Україні День Державного Прапора України, який відзначати щорічно 23 серпня", - йдеться в Указі Президента від 23 серпня 2004 року.

Нагадаємо, що Сергій Притула "образив" Ксенію Мішину на шоу "Україна має талант": "Як її звуть?"

Як повідомляв Знай.uа, Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила