Українська акторка і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 719 тисяч чоловік.

Як відомо, 22 серпня Ольга відзначила свій 55-тий день народження. У соцмережі вона опублікувала всі привітання та побажання, які їй адресували знаменитості, близькі друзі та колеги.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Віталій Борисюк привітав свою дружину особисто вдома, накрив шикарний стіл і заспівав для неї україномовну романтичну пісню. А на наступних кадрах можна побачити і доньку акторки Анну, яка разом з батьком вручають Ользі святковий торт під відому пісню "Happy birthday".

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

У своє свято акторка встигла подарувати шанувальникам виставу на оновленій сцені в міжнародному центрі культури. Глядачі вітали Ольгу прямо на сцені, підносячи їй квіти.

"Друзі, зіграти виставу на новій сцені Жовтневого палацу це хороша прикмета для актора, тим більше в день народження", - сказала Ольга.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, що Ольга Сумська показала головний "козир" жінки: потрібно ширше відкривати рот

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська показала, чим спокушає Борисюка вранці: бомбезні помідори

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська змусила молодого красеня танцювати навколо себе: Роксолана і в 50