Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці її буднів, не соромлячись своїх реалій, які бачать не всі телеглядачі. Співачка любить показувати як вона гуляє по торгових центрах, в пошуку класних образів для себе і сина, як їсть в машині, тому що часу катастрофічно не вистачає, а іноді просто записує розмовні відео з ліфта свого будинку, в яких розповідає про плани на майбутній день.

В цей раз 35-річна артистка поділилася сімейними відео в Insta Stories. У кадрі її 6-річний син Нестор тримає в своїх маленьких ручках нового друга - кота шотландської породи. Хлопчик щасливий, що у нього з'явився свій домашній вихованець, якого він назвав Сімба, на честь головного героя культового діснеївського мультфільму "Король Лев". У житті дитини це велика подія, адже тепер Нестору потрібно буде піклуватися і доглядати за живою істотою, яка у відповідь йому даруватиме ласку і любов, виховуючи в хлопчика доброту.

"Іноді для щастя потрібно просто щось, що поміщається в долоні", - написала Оля.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Оля Цибульська видала, що встигає зробити тричі за 2 години: "Мужики, як Ви нас терпите?"

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська розповіла, як "заслужити" любов: "Постійна спрага болю"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська відпустила "відлюдного" чоловіка з багаторічного повідка: "Гуляє без датчика геолокації"