На сторінці в соцмережі Instagram відомого українського продюсера і сина легендарної Софії Ротару Руслана Євдокименка з'явилося нове повідомлення. Цього разу він привітав себе і країну з Днем народження.

"Немає нічого в житті людини ціннішого, ніж Свобода і незалежність! Зі святом, Україно! А мене - з Днем народження!» ,- написав він під власним фото.

У коментарях читачі засипали його привітаннями з важливим днем в його житті.

Скрін, Instagram Руслан Євдокименко
Скрін, Instagram Руслан Євдокименко

"З днем народження, Руслан Анатолійович!!! Здоров'я!", "З днем народження!!! З днем народження, Руслан«, "Зі святом і з Днем Народження Вас, Руслан! Всіх благ в житті і, найголовніше, здоров'я!!!", "З днем Народження і незалежності«, "З днем народження!!! Нехай все буде! І за це нічого не буде", "Руслан Анатолійович, З днем народження!!!! Щастя, здоров'я, удачі, нехай все задумане виповнюється!!! Ви чудова людина! Дуже-дуже сильно люблю вас всіх", - пишуть його читачі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Йому також нагадали, що в цей день актуальні привітання і для матері іменинника, яка доклала всіх зусиль для його появи на світ.

"З днем Народження вас, шановний Руслан Анатолійович, нехай все буде чудово!!!! З таким чудовим днем Софію Михайлівну, в першу чергу це свято мам... Дай вам бог, з днем народження!» ,- нагадує один з фанатів.

Нагадаємо, раніше Син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав свій "город на підвіконні": "в розетку і чекаєш..." Відомому продюсеру пам'ятники Флоренції ні до чого, є більш важливі справи

Як повідомляє портал "Знай" Руслан Євдокименко показав дорослу внучку Софії Ротару: "неймовірні". Сімейство вирушило на відпочинок в сонячну Італію

Також "Знай" писав, що Син Софії Ротару зізнався в коханні 20-річній красуні: "Дитя..." Руслан Євдокименко не прогавив перший день літа і побажав своїм шанувальникам і друзям теплого сезону.