На сторінці в соцмережі Instagram відомої співачки Софії Ротару з'явилося нове повідомлення. Цього разу вона привітала свого сина, українського продюсера Руслана Євдокименка, З Днем народження.

"З днем народження, дорогий Руслан. З днем народження @rus_yevdokymenko, любов і гордість моя. Будь здоровий і щасливий, бережи себе!» ,- написала вона, публікуючи знімок з сином.

Як відомо, Руслан Євдокименко, син легендарної співачки, народився 24 серпня – в один день з проголошенням незалежності України.

"З Днем Народження, Руслан", - приєдналася до привітань легенда російської поп-сцени Алла Пугачова.

"Бережіть себе, дві видатні Великі легенди!!! Ви, Алла Борисівна!!! І Софія Михайлівна!!!", - коментують це повідомлення фанати.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"З Днем народження вашого сина, Софія Михайлівна!", "З Іменинником, Софія Михайлівна!", "З днем народження! Здоров'я Вам і Вашому синові всіх благ земних!", "Красиві! Вітаю від душі! Головне, - здоров'я!",- додають інші.

Нагадаємо, раніше Син Софії Ротару Руслан Євдокименко показав свій "город на підвіконні": "в розетку і чекаєш..." Відомому продюсеру пам'ятники Флоренції ні до чого, є більш важливі справи

Як повідомляє портал "Знай" Руслан Євдокименко показав дорослу внучку Софії Ротару: "неймовірні". Сімейство вирушило на відпочинок в сонячну Італію

Також "Знай" писав, що Син Софії Ротару зізнався в коханні 20-річній красуні: "Дитя..." Руслан Євдокименко не прогавив перший день літа і побажав своїм шанувальникам і друзям теплого сезону.