З великої і теплої Одеси, де в ці останні літні дні тисячі українців продовжують насолоджуватися "оксамитовим" сезоном, прийшли доволі тривожні новини. Справа в тому, що відпочиваючі продовжують скаржитися на жахливий сервіс бази відпочинку "Brighton Beach".

Про це стало відомо завдяки новій публікації спільноти "чорний список Одеса" в мережі Facebook.

Одеський пляж, скріншот: YouTube
Одеський пляж, скріншот: YouTube

"У Brighton Beach дійсно хамський персонал. Ми були на пляжі весь день. Витратили 400 грн за шезлонги, 70 за рушник і 638 грн за їжу. Ціни дуже високі, кухня звичайна,як в кафе.

Звичайно у нас розрядилися телефони, увіткнути телефон в їх розетку не можна, розеток у них немає. Є зарядки, де потрібно реєструватися і платити гроші.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коли ми сказали, що не зможемо заплатити за рахунком без телефонів, розетка знайшлася. Під вечір захотілося чогось ще випити, не з їх меню. Подруга сходила і купила напій не на барі. На вході її не пустили назад, так як зі своїм напоєм не можна.

Підстав до такого правила вони не знайшли. Я на громадському пляжі, на орендованому шезлонгу, при чому тут мої напої? Постанов подібного плану в законодавстві немає. На нас напала якась жінка, працівниця закладу, кричала, що ми повинні піти, що ми повинні дотримуватися їхніх правил, нацькувала на нас охоронця. Я її навіть заспокоювала, тому що вона кричала на весь пляж. Представлятися вона відмовилася.

Чек, фото: Facebook
Чек, фото: Facebook

Правда, ми були дуже ввічливі і намагалися пояснити спокійно свою позицію. І я не розумію навіщо грубіянити своїм же гостям. Вона сказала нам кілька разів, щоб ми більше не приходили. Ми і не прийдемо. Tatiana Shvydchenko", - повідомляється в публікації.

Публікація "Чорний список Одеса", скріншот: Facebook
Публікація "Чорний список Одеса", скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, Закон про мову в дії: у центрі Києва торгаш-іноземець без маски навіть не збирається переходити на українську.

Як повідомляв Знай.uа, "Голу" працівницю "Укрпошти" виперли з роботи: "Ще й української не знає".

Знай.uа писав, київський журналіст запропонував допомогти бізнесу мовою: "Віддам день свого життя".