Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість присвятив зворушливий пост Україні з нагоди 30-річчя Незалежності 24 серпня. Так, артист виставив фото жовтого поля і блакитного неба, що нагадує прапор України, а також не шкодував теплих слів, відзначаючи, як багато складнощів випало батьківщині.

Олексій згадав у своєму зверненні хоробрих військових, а також музикантів і спортсменів, які роблять все можливе, щоб захищати і прославляти нашу країну.

Крім цього, виконавець підготував до торжества несподіваний сюрприз, випустивши разом з групою MOZGI україномовну композицію "Ой, мамо!".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Я вітаю тебе моя люба з 30-м, ти така молода і така красива!

Ніхто не зрівняється з тобою!

На твою долю випало так багато ,але ти тримаєшся !

Ти нас усіх своїх дітей колихаєш на своїх руках… хоча ми різні ,дуже різні і часто сваримось і з’ясовуємо хто ж із нас більш «правильно» тебе любить,це все для того ,щоби ти подивилась на нас і оцінила нашу любов.

А є й такі ,які боронять тебе кожен день і такі які твою честь захищають у спорті,музиці,мистецтві,щоби твій/наш прапор замайорів за кордоном і нас всіх об’єднала гордість!

Що би вся планета знала,що є така земля , що є такі очі ,які сяють жовто-синіми кольорами!

Я люблю тебе!

З твоїм днем"