У вівторок, 24 серпня свій День народження святкує популярний український телеведучий і шоумен Юрій Горбунов. Чоловікові виповнився 51 рік, а кілька днів тому він став ще раз батьком.

За весь час, йому вдалося побудувати неймовірно успішну кар'єру, і станом на сьогоднішній день він один з найпопулярніших і затребуваних провідних в країні. Дебют відбувся в 1999 році, коли він вів програму "Щасливий дзвінок", що стало першим в історії незалежної України шоу з розіграшем призів.

Вже через рік він почав вести легендарне шоу" Підйом "на Новому каналі, і це назавжди залишиться в його пам'яті, так як в 2002 році він отримав за нього"Телетріумф".

Юрій Горбунов і Марія Єфросиніна, фото: Новий канал
Юрій Горбунов і Марія Єфросиніна, фото: Новий канал

До слова, Це шоу він вів із ще однією відомою в Україні ведучою-Марією Єфросиніною.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У 2005 році чоловік вирішив перейти на телеканал СТБ, де вів "питання для чемпіонів", але, вже через рік він повернувся у формату "підйому", і вела шоу "Сніданок" на телеканалі 1+1, на якому, до слова, працює донині.

До слова, не тільки як ведучий він відомий українцям. Крім популярних шоу, Юрій Горбунов пробував себе в акторстві, і знявся в ряді проектів, серед яких популярна комедія "Скажене весілля".

Тепер поговоримо про особисте життя чоловіка. Він був одружений на колишній актрисі балету Людмилі, яка була старша за нього на 10 років. Заради телеведучого їй довелося розвести з чоловіком і переїхати до Києва з Івано-Франківська, а також він офіційно удочерив Ксенію. Подружжя було разом майже 15 років, але несподівано розлучилося. До слова, в 2011 році Ксенія народила дочку Поліну, і так, в 41 рік Горбунов став дідусем.

У 2015 році з'явилися перші чутки про роман чоловіка з телеведучою Катею Осадчою, які в результаті підтвердилися. У 2017 році вони одружилися, і через місяць у них народився син Іван. У серпні 2021 року він став батьком вдруге, жінка народила йому ще одного сина, але, ім'я поки що не розголошується.

Нагадаємо, Катя Осадча ніжно притулилася до Юрія Горбунова: "Пара, створена Богом"

Як повідомляв Знай.ua, Катерина Осадча з віночком на голові заявила про народження дитини: "Happy day"

Знай.ua писав, вагітна Катя Осадча зізналася, хто прибирає в їх з Юрієм Горбуновим будинку: "Жодної порошинки"