Дочка відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна порадувала шанувальників новим фото. Там вона розповіла про те, де можна знайти джерело натхнення.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові фотографії та ролики дівчини. При цьому, про маму, яка лікується, вона намагається практично не говорити, щоб уникати складної для себе теми.

Всього за нею стежить вже понад 200 тисяч користувачів.

На новому фото вона стоїть на колінах в білосніжному ліжку, а поруч звисають різного кольору і форми кулі. Вийшло неймовірно красиво, і багато відзначили в черговий раз в коментарях, як же Анна схожа на свою маму.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Однак, в публікації вона вирішила поговорити про те, що для шанувальників жіноча енергія, і де вони отримують завжди необхідний ресурс. Поки користувачі відповідали в коментарях, дівчина вже ділилася своїми джерелами натхнення.

  1. Час наодинці з собою. Для того, щоб транслювати енергію оточуючим, дуже важливо зануритися в свій внутрішній світ, прислухатися до щирих бажань.
  2. Спорт. Тренування-це особливий спосіб релаксації, час для ментального і фізичного здоров'я.

І звичайно ж, куди без позитивного мислення. Жінка, на думку Анни, здатна вибудувати життя своєї мрії за допомогою сили думки.

"Коли ми думаємо про хороше, то притягуємо все найкраще немов магнітом" - підсумувала вона.

Всього три поради, які допоможуть вам жити легше, і це дійсно працює.

Нагадаємо, раніше Дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал Знай.uа "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати