Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільше відома як ведуча телепередачі "Орел і решка" на російському телеканалі "П'ятниця" любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать більше 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

Цього разу артистка розмістила зворушливу фотографію зі своїм чоловіком Владом Топаловим, від якого вона народила сина Михайла в 2018 році. У кадрі чоловік ласкаво цілує в лоб Регіну, зізнаючись у своїх почуттях без слів. Від ніжності моменту пара прикрила очі, насолоджуючись один одним.

"Нехай в кожному серці живе і процвітає ❤️!"- написала Регіна.

Користувачі соцмережі активно прокоментували публікацію. Одні захопилися щасливою парою, інші звинуватили її в зайвій демонстрації почуттів, а треті згадали попередній пост телеведучої, який вона опублікувала на честь Дня Незалежності України. Знаменитість привітала своїх земляків з національним святом, виконавши на камеру україномовну пісню, немов нагадуючи всім про українське коріння і свій родовід, адже як відомо, Регіна народилася в сонячній Одесі, але коли подорослішала, вирішила переїхати в Росію, де живе досі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Регіна Тодоренко, скріншот з Instagram

Нагадаємо, чи стала Україна багатшою за 30 років незалежності: що ми могли дозволити собі в 1991 році і зараз

Як повідомляв Знай.uа, Володимир Зеленський з гумором привітав українців з Днем Незалежності: "Без чарочки наливки не такий святковий"

Також портал Знай.uа писав, що Ірина Білик з червоною головою ошелешила перед Днем Незалежності: вогняна