Український музикант, вокаліст групи "Океан Ельзи", а також, державний і політичний діяч Святослав Іванович Вакарчук не сильно часто радує своїх шанувальників в Instagram публікаціями з особистого і творчого життя.

Відданий патріот держави Святослав Вакарчук приєднався до привітань на честь 30-річчя Незалежності України, яке вся країна відзначає 24 серпня. До знаменного дня, влада підготувала для українців чимало сюрпризів: фестивалі, урочисті концерти, військові паради з вражаючою технікою, велопробіги, спортивні чемпіонати, масовий заплив, культурно-освітній марафон, виставки та інтерактивні заходи.

Народний артист розмістив фото з урочистої події - Маршу захисників України, куди він відправився не тільки як глядач, а й як друг бійців української армії. На знімках можна побачити Святослава, що стоїть в лавах ветеранів війни на Донбасі, які день за днем борються за статус незалежності України, жертвуючи і наражаючи себе на небезпеку заради мирного життя громадян.

"Марш Захисників України! До кому в горлі. Щира вдячність кожному з його учасників, за те, що Україна сьогодні святкує Незалежність!"- написав Святослав.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що українські прапори замайоріли у різних куточках світу до Дня Незалежності: як земляки вітають зі святом

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська та Віталій Борисюк зачарували патріотичними вишиванками: "Ідеальна пара"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський потролив Януковича на виступі до Дня Незалежності: "Донеччина подарувала нам..."