Доньку Віктора Ющенка помітили в компанії Катерини Осадчої та Юрія Горбунова. Про це сама дочка українського президента повідомила на своїй Фейсбук-сторінці.

41-річна Віталіна активно веде свої соціальноие мережі. На Instagram-сторінці у неї підписано 2,4 тисячі фоловерів, а на Фейсбук-сторінці - 1,8 тисяч. Жінка намагається ділитися найцікавішими подіями у своєму житті.

24 серпня вона побувала на офіційних заходах на честь Дня Незалежності. Віталіна Ющенко зробила спільні фотографії з більшістю українських президентів: її батьком Віктором Ющенком, Леонідом Кучмою та Петром Порошенком.

Також знаменитість засвітилася в компанії зіркової пари телеведучих-Каті Осадчої і Юрія Горбунова.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Рада була побачитися з людьми, які є частиною української гордості та історії. Наробила купу фото, навіть не для соцмереж - для себе, щоб переглядати і згадувати, тому що це вже теж історія. Україно, зі святом тебе! 🇺🇦💙💛30!
, - повідомила вона.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ІА", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.