Мандрівник і відомий український телеведучий шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами зі зйомок і дивовижних пригод в своєму Instagram, де за ним стежить понад 1,8 мільйона чоловік.

Телеведучий розмістив відео з нової подорожі Україною. Цього разу Дмитро вирушив на таємничий острів, який розташувався посеред озера Світязь, на Волині. Загальна площа "острова любові", як його називають місцеві, становить майже 7 гектарів, і знаходиться він на території заповідника Шацького національного природного парку. Озеро Світязь, яке оточує весь острів, є найбільшим і глибоким озером природного походження в Україні, його площа становить 2622 га, а максимальна глибина - 58,4 м.

На відео Дмитро показав могутню 100-річну тополю, яка постраждала від удару блискавки, і трохи розколола стовбур дерева. Тепер в тріщині гніздяться птахи, в кадрі можна побачити маленькі відкладені яйця.

Мандрівник був дуже здивований красою заповідника, і навіть порівняв його з тропічними джунглями. Дмитро запропонував своїм шанувальникам прислухатися в чарівні звуки природи. За його словами, такої кількості птахів він навіть не очікував знайти в Україні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Це Україна. Реальне місце сили. Острів посеред озера Світязь. Заповідник. І таких дивовижних місць ми Вам покажемо ще дуже багато 🙌", - написав Дмитро.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" купив у Карпатах дачу: "Гуцули, будьмо сусідами"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Діми Комарова Олександра Кучеренко "закохала" в себе міністра: поки чоловік в джунглях

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров зі "Світу навиворіт" опинився у ведмежій клітці: нічого не боїться