Часто люди навіть не здогадуються, хто може жити на ділянці їхнього будинку. Наприклад, жителі Дніпропетровської області зустріли біля вхідних дверей змію.

Користувачі Фейсбук-групи" жаби, ящірки і змії " розповів про історію, яка трапилася у його брата на дчаї. Свій пост він супроводив фотографією змії.

Добрий день. Підкажіть по змійці. У брата на дачі, впала з навісу над вхідними дверима. Не агресивна. Очі маленькі, круглі. Віднесли до річки. Локація-Дніпропетровська обл. район села Сурсько-Михайлівка. р. Сура
, - запитав він у знаючих людей.

У коментарях думка передплатників розділилися. Імовірно, на фото зображений вид полоза або мідянки, швидше за все, Змія не несла загрози для людини.

Змія, фото: Facebook
Змія, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відзначимо, що в нашій старні почастішали напади цих плазунів на людей. За останні півроку відомо про шість випадків нападу

Також існує на курортах, розташованих на узбережжі Чорного і Азовського морів. За словами туристів, які вже встигли "познайомитися" з цими тваринами, особливо багато змій в Приморську, Урзуф, Мелекіно і Азовській Ялті.

Раніше ми писали про те, що унікальна кішка регулярно прибирає вдома, натираючи все до блиску. Оригінальну здатність своєї кішки господарі помітили, коли робили ремонт в квартирі.

Нагадавши, найбільшою на планеті, за версією Книги рекордів Гіннесса, була кішка на прізвисько Хіммі з Австралії. Вага домашнього вихованця жителя штату Квінсленд Томаса Вайза становив понад 21 кілограма.

Також портал Знай.иа писав, що у Канаді домашній кіт з ОКР постійно натискає на злив унітазу. Господині прийшли величезні платіжки за комуналку.