Вчора, 24 серпня, Україна відзначала 30-річчя Незалежності. На урочистостях з цього приводу були присутні президент Володимир Зеленський та його дружина Олена. Саме модний образ першої леді привернув увагу українців.

«Фантастичний образ Олени Зеленської для Дня Незалежності України. Перша леді обрала лаконічну спідницю-олівець молочного відтінку й невагому блузу, розшиту колосками. За образ @olenazelenska_official відповідала Ліля Літковська — відома українська дизайнерка. Як вам look дружини президента?», - поцікавилися в акаунті «Зірковий шлях» в Instagram.

Скрін, Зірковий шлях
Скрін, Зірковий шлях

Скрін, Зірковий шлях
Скрін, Зірковий шлях

Скрін, Зірковий шлях
Скрін, Зірковий шлях

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Більшість коментаторів схвально відгукнулися про образ Олени Зеленської.

«Супер!!! Дуже шикарно і стильно!!!! Красуня!!!», «Справжня красуня», «Дуже продумано, стильно і елегантно», «Дуже красиво! Лаконічно, гармонійно, розкішно, і так їй пасує! Браво!», «Справжня перша леді, вишукана та елегантна!!!», «Яка гарненька і розумна жіночка, хочеться дивитися на неї і мати з того задоволення», «Усе до дрібниць ніжно, стримано - чудово!», - захоплюються прихильники першої леді.

Скрін, Зірковий шлях
Скрін, Зірковий шлях

Скрін, Зірковий шлях
Скрін, Зірковий шлях

Однак були й ті, хто не зрозумів, що ж такого стильного у білій сорочці та спідниці побачили інші.

«Можливо, я щось не розумію, то поясніть, в чому вишуканість? Перші Леді інших країн одягаються краще. От, наприклад, Меланія», «Нічого вишуканого або незвичайного, на жаль... Дуже шкода, що першу леді країни не можуть одягнути дійсно стильно і відповідно до моменту», - пишуть коментатори.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітили кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Нагадаємо, що українські прапори замайоріли у різних куточках світу до Дня Незалежності: як земляки вітають зі святом. Не тільки в Україні почали відзначати День незалежності, а й по всьому світу. У мережі також з'явилися фотографії з британської столиці-Лондона