Популярний вже далеко не перший десяток років український співак, автор численних хітів і володар неймовірно чарівних вусів Павло Зібров продовжує радувати численних шанувальників.

Цього разу Павло ніжно привітав свою дружину Марину з 27-ю річницею весілля.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Павла Зіброва в мережі Instagram.

Публікація Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Публікація Павла Зіброва, скріншот: Instagram

"Кохана моя Мариночко, моя надійна опора та підтримка, рупор справедливості, мудрості, ніжності, жіночності та краси, вітаю тебе з Днем Народження! Я щаслива людина, тому що в житті у мене є ти. І всі ці роки не втомлююсь говорити : Я тебе люблю!!!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Спасибі за доню Діану, нашу перлинку і за твою життєву мудрість, креативність, розуміння, терпіння, підтримку та любов! Сьогодні рівно 27 років як ми побралися, гарне подвійне свято.

Нехай у твоєму серці постійно грає музика щастя, хай для тебе кожен день дарує усмішку і міцне здоров’я, натхнення та жагу, багато радості та добра! Купайся в щасті, тони в коханні! Многая благая літа, кохана! Так піднімемо бокали за тебе і нашу сім'ю. Зіброви - це сила, Зіброва - це бренд!",- пише Павло Зібров.

Публікація Павла Зіброва, скріншот: Instagram
Публікація Павла Зіброва, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Анастасія Приходько зважилася сказати всім правду на "Співають всі", довелося відбиватися: "Баба Яга проти?".

Як повідомляв Знай.uа, Катя Павленко з Go_A осідлала гумову подружку в басейні: "Я і Анжела".

Знай.uа писав, Павло Зібров образився, що не виступатиме на День незалежності і переробив "Хрещатик": "Буде зовсім інше".