Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість виставила уривок свого виступу на концерті шоу "Квартал 95", присвяченому 30-річчю Незалежності України.

Так, артистка переспівала культовий хіт Андрія Кузьменка і групи "Скрябін" "Старі фотографії", примірявши чорне міні-блаття, суцільно всипане блискучими паєтками.

Позаду зірки з'являвся відеоколаж, на якому були опубліковані зворушливі чорно-білі знімки співаків, акторів, спортсменів, яких більше немає в живих.

Виконавиця вшанувала пам'ять самого Кузьми Скрябіна, ведучого Ігоря Пелиха, хореографа Григорія Чапкіса, акторки "Дизель Шоу" Марини Поплавської, акторів Анатолія Дяченка та Богдана Ступки, космонавта Леоніда Каденюка, а також багатьох інших.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Старі фотографії

Моя улюблена пісня Кузьми, "Старі фотографії" присвячена видатним українцям

Фолловери не пройшли повз: "є пісні, яким судилося жити вічно❤️", " Браво! До сліз... 😢 ", "Зворушливо...", "Неперевершено👏 👏 👏", "спасибі велике. Завжди плачу коли слухаю цю пісню😢 😢".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок