Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість разом з дружиною вирушили на щорічний міжнародний конкурс молодих виконавців "Новая волна", який проходить в Сочі.

Так, артист показав, як проводив час, насолоджуючись спекотними літніми днями і плаваючи в морі. Шоумен виставив кумедний знімок в блакитних плавках, радісно розкинувши руки під яскравим сонцем.

Водночас Максим "осідлав" невеликий надувний матрац на мотузочці, посміхаючись на камеру.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Фолловери не пройшли повз і почали коментувати публікацію Галкіна: "Фото уособлює почуття свободи і безмежних можливостей)!! Чого всім бажаю)! 😊 👍 ", "На формі💪 💥 🔥 👍", "кайф❤❤", " дивлячись на п'яти Максима, розумієш,що відсотків 90 шоу-бізнесу його п'ят не варті!)) ", "Провідний інтернет до матраца підвели 😂", " гідний чоловік нашої всіма улюбленої Алли Пугачової👍 🏻"," дельфіна бачу, а де русалка?😉 😁 🙌 👏 ", "Дуже красивий 😍так хочеться кадр з дружиною прекрасною на відпочинку🥺".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.