Леся Нікітюк показала, які екзотичні страви він їсть. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча є однією з найбільш популярних знаменитостей в нашій країні. Соціальні мережі Нікітюк ломляться від передплатників: тільки один Instagram регулярно переглядають 3,7 мільйона чоловік. Фолловери намагаються регулярно коментувати кожен її пост.

25 серпня вона опублікувала в сторіз фотографії своєї страви, яке сьогодні їсть. Це так зване сечі дайфуку-відома японська солодкість, яка являє собою невелику рисову корж з начинкою. Зазвичай у вигляді начинки там фрукти, акно або твердої дині.

сечі дайфуку (велика удача). Буде п * пка добряча
, - іронічно підписала вона в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому вчора, 24 серпня, на честь Дня Незалежності зірка показала, що влаштувала собі вечерю з українських страв. Зірка вирішила поласувати борщем з пампушками. Звичайно ж не обійшлося і без сала з цибулькою і хріном.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ua " писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг