Відома українська співачка Наталія Могилевська показала свій ранок після святкування Дня Незалежності.

Народна артистка України та продюсерка Наталка Могилевська має багатомільйонну армію прихильників, тому вона досить часто тішить їх новими світлинами чи подробицями з життя у своєму Instagram.
Цього разу Наталія Могилевська поділилася новою світлиною зробленою на терасі після святкування Дня Незалежності. Зірка відзначила, що сьогодні саме той день, коли всі українці виходять на роботу, а артисти мають вихідний.

Фото зі стоірнки Наталії Могилевської
Фото зі стоірнки Наталії Могилевської

"День, коли вся Україна виходить на роботу, а у артистів вихідний ✨", - зазначила Наталія Могилевська.


На опублікованому фото Наталія Могилевська позує на терасі у легенькій сукні-комбінації. Співачка загорнулася у теплу ковдру та мило дивиться у далину. Щоб зробити свій образ більш романтичним Могилевська доповнила його легенькими локонами.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська шокувала прихильників дивним захопленням: "Я навіть каталася на білому та величезному"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Наталія Могилевська "приручила" хижого птаха просто під час концерту: "Він стоїть на сторожі". Наталія Могилеська поділилася уривком власного виступу в НСК "Олімпійський"