Сергій Бабкін показав вечірку після Дня Незалежності. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український співак і актор Сергій Бабкін, колишній учасник легендарного дуету" П'ятниця", часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя. На його офіційну сторінку підписана 471 тисяча фоловерів, які намагаються коментувати його пост.

Як відомо, Сергій Бабкін брав участь у концерті з нагоди 30-річчя Незалежності України, виступивши на сцені НСК "Олімпійський" у Києві. Музичне шоу розгорнулося на сцені, яке імітувало молекулу ДНК. Разом з ним виступило багато відомих зірок, таких як Софія Ротару, ТНМК, Надія Дорофєєва, Олег Винник та інші.

За лаштунками концерту 24 серпня відбулася святкова вечірка. Уривки з неї показав Сергій Бабкін у своїх сторіз.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

На фото видно як Сергій Бабкін про щось спілкується з Володимиром Зеленським, а поруч безліч різних знаменитостей співають сердечну пісню Віктора Павлика "Ні обіцянок, ні пробачень".

"Нікого не буду відзначати, ви і так всіх знаєте", - повідомив він.

Нагадавши, що Володимир Зеленський потролив Януковича на виступі до Дня Незалежності: "Донеччина подарувала нам...".