Вже восени 2021 року відбудеться довгоочікувана прем'єра другого сезону "Холостячки", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч. Артистка до початку шоу встигла розповісти багато чого цікавого: свої переваги в чоловіках, досвід своїх минулих відносин і особисті очікування від проекту.

Як відомо, телеведучим романтичного реаліті-шоу стане незамінний Григорій Решетник, який буде супроводжувати і підтримувати Злату протягом усього проекту.

На своїй особистій сторінці в Instagram він повідомив радісну новину, яку чекали всі українці: він анонсував дату прем'єри довгоочікуваного шоу "Холостячка". Глядачі зможуть насолодитися першим випуском на телеканалі СТБ 17 вересня. У минулому сезоні були представлені 16 чоловіків, а скільки красенів випробує удачу в цей раз, відомо лише організаторам. Імена учасників до старту проекту телеканал не розкриває.

"Я знаю, що ви дуже чекаєте", - написав Григорій.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нетерплячі користувачі соцмережі і віддані шанувальники шоу активно прокоментували публікацію і хором заявили, що дуже чекають перший випуск.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Григорій Решетник "оголосив" себе купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячку" Злату Огнєвіч підловили з чоловіком до початку шоу: такі закохані

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила