Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ, демонструючи моменти особистого і творчого життя на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася новим влогом, показавши закулісся свого виступу на шоу "Вечір прем'єр з Катериною Осадчою".

Так, артистка розкрила всі нюанси підготовки до виходу на сцену, починаючи від хореографії і закінчуючи зміною двох образів - червоної довгої сукні з глибоким декольте, а після - чорної міні-сукні з масивними рукавами.

Зірка зворушила шанувальників підтримкою від чоловіка, продюсера і репера Потапа, а також зізналася, як страшно їй було танцювати на масивному кубі. Виконавиця зазначила, що підготовка до кожного виступу - завжди дуже скрупульозний, але при цьому творчий процес.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень
Показати ще

"Підготовка до кожного виступу - це завжди дуже скрупульозний, цікавий і творчий процес.

Репетиції, продуманість кожної деталі і робота великої команди людей, які знають і найголовніше люблять свою справу ♥️

Завдяки яким створюються такі красиві номери, як на вечорі Прем'єр з @kosadcha 😍"

instagram.com/kamenskux/