Старість-те, чого не вдалося уникнути ще нікому. Одні її бояться, хочуть залишатися молодими якомога довше, а інші геть, приймають це як звичайний процес.

На YouTube каналі "Лід" вирішили зібрати дві думки, від двох різних жінок. Одна за природне старіння, а друга вдається до пластичних операцій, щоб зберегти молодість. У ролику вони дискутували з приводу того, хто ж все таки правий, і обговорили ряд важливих тем, які можливо допоможуть в майбутньому.

Модель, фото: скріншот з відео
Модель, фото: скріншот з відео

64-річна модель каже, що за все своє життя ніколи не вдавалася до послуг пластичного хірурга, і не була навіть у косметолога. Жінка навпаки ставиться до цього позитивно, так як вважає, що за допомогою пластики можна вирішити деякі проблеми, які не влаштовують людини в зовнішності.

Далі надійшло питання, чи можна залишатися сексуальним, навіть коли вам 60 років.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Обидві жінки тут солідарні. Вони вважають що це не тільки можливо в наш час, але, так і є насправді.

Жінка, фото: скріншот з відео
Жінка, фото: скріншот з відео

Людмила Масальова каже: "Підтверджую. Зі мною багато молодих людей хочуть познайомитися. Не просто познайомитися для спілкування, а цікава як жінка".

Ну, і фінальне питання було на тему, яка багатьох лякає: Чи боїтеся ви смерті?

Жінки, фото: скріншот з відео
Жінки, фото: скріншот з відео

Першою відповіла 64-річна модель, і станом на сьогоднішній день вона зазначає, що вже немає. Просто втомилася її боятися, набридло.

Дівчина навпаки зазначила, що боїться хіба що ранньої смерті, так як в майбутньому їй би хотілося побачити своїх онуків, тому можна сказати, що так.

Нагадаємо, що двох пенсіонерів кинули все на світі і вони вирішили створити свою сім'ю самі: "неймовірніше будь-якого кіно"

Як повідомляв Знай.uа, крихітний малюк потрапив до Книги рекордів Гіннеса після народження: всього 245 грам

Також портал Знай.uа писав, що Vodafone звинуватили в спробі нажитися на старому - " 200 гривень вам на пенсію!"