Відома українська співачка продемонструвала ніжний образ на чергових зйомках. Оля Цибульська готує новий проект для своїх шанувальників.

Новий пост про це був опублікований на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є, і регулярно ділиться новими кадрами. Всього щодня за нею спостерігають понад 784 тисяч користувачів.

Цього разу Оля Цибульська поділилася бекстейджем з однією зі зйомок, яка пройшла зовсім недавно. Це йде підготовка до масштабного проекту, який дівчина підготувала спільно з громадськими організаціями, які займаються озелененням локація і захистом навколишнього середовища.

Називатися він буде "КвітаМи". Багато деталей поки що розголошувати вони не стали, тільки анонс, але, як пообіцяла співачка, про все розкажуть зовсім скоро, і налаштовані вони рішуче.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ми з @olga_dzharty @kyivkvit хочемо, щоб ти відчував і відчувала себе особливою в будь-якій точці нашої країни 🇺 🇦" - підписала свою нову публікацію дівчина.

На ролику показана фотосесія. Оля одягла легку сукню зеленого кольору, а на голові невеликий аксесуар з гілочки квітів.

У коментарях користувачі почали залишати назви міст, де вони народилися або ж проживають, і можна зробити висновок, що шанувальники у співачки є чи не з кожного куточка країни.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська приголомшила дивними іграми з сином: "Покусавши"

Як повідомляв Знай.ua, кума Дзідзьо Оля Цибульська стала схожою на "бомжика": "Просто секас"

Знай.ua писав, Оля Цибульська після поцілунків з Козловським зробила те, чим часто грішать жінки: навіть не соромно