В українській столиці у вівторок, 24 серпня, на Національному спортивному комплексі "Олімпійський" пройшов урочистий концерт "День Народження Країни" до Дня Незалежності.

Багато зірок, які в той день радували глядачів на стадіоні, вже встигли порадувати шанувальників в соціальних мережах. Винятком не став і ватажок усіх "вовчиць" Олег Винник.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олега Винника в мережі Instagram.

Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram
Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram

"Масштабно і видовищно відсвяткували 30-річчя Незалежності на @olympic.nsc. Унікальна сцена, декорації, постановки, аранжування, неймовірні пісні щасливий привітати рідну країну шедевральною композицією Юрія Рибчинського та Миколи Мозгового "проходити день". Україно, тебе неможливо розлюбити!", - пише Олег Винник.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram
Публікація Олега Винника, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що на арені "Олімпійського" було встановлено пункт екстреної медичної допомоги. Біля входів у спортивну споруду чергували "швидкі", адже глядачів було дуже багато. Всі благодійні внески від глядачів шоу буде спрямовано на розвиток центру сучасного мистецтва – музею українського художника Івана Марчука.

Раніше повідомляли, Ольга Полякова розповіла про свою сукню для концерту на День Незалежності: "70 метрів пір'я".

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік зізнався, як його змінило сімейне життя з Реп'яховою: "З роками тільки...".

Знай.uа писав, Анастасія Приходько заступилася за Павла Зіброва через концерт до Дня Незалежності: "Ше не народилися".