Відомий український виконавець Олег Винник частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 960 тисяч чоловік.
24 серпня, на День Незалежності нашої країни, телеканал "Україна" порадує глядачів великим концертом. В ефірі прозвучать 30 легендарних пісень, які радували всіх наших співвітчизників протягом цих десятиліть. Одним з учасників буде любитель "вовчиць".

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

А зараз співак поділився шикарним кадром, опинившись біля невеликого літака, і серйозно задумавшись і налаштувавшись на зустрічі з українцями.

"Погляд у майбутнє😎 серйозно налаштований на зустрічі з вами😉 з графіком моїх концертів можна ознайомитися на офіційному сайті в розділі "Афіша". Посилання залишив у шапці профілю", - пише Олег Винник у публікації.

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

"Який же ви шикарний, ААА😩❤❤❤", "Най-най😍😍😍", "Як завжди найкращий🔥", "Ааааааааааааааааа. Олеже, що робите з нами. Ви такий красивий. Ну як вас не любити❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Олег Анатолійович! Посміхніться, посмішка вам більше до лиця. Дуже хочеться почути нові пісні, коли ж Ви нас ними порадуєте? Бачу у вас два мікрофончика, буде нове видио, бо інтерв'ю, интиресно🤔", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Винник)
Коментарі, скріншот: Instagram (Винник)

Нагадаємо, романтичний Олег Винник поманив "вовчиць" за собою в небо - "Крутіше оргазму!"

Як повідомляв "Знай.ua", Олег Винник розкрив свої кулінарні таланти: малосольні огірочки для "вовчиць"

Знай.ua писав, у Зеленського замінили Green Grey на російськомовних Brutto: повний список артистів до Дня Незалежності