Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію архівних фото і відео, які присвятила людям зі свого життя.

Так, дівчина показала свого тата Юрія, який обіймався з мопсом на прізвисько Жорик, бабусь, маму Ірину, друзів і подруг, а також молодшого брата Андрія. Горова-молодша вирішила поміркувати на тему того, чому ті чи інші люди приходять в наші життя - одні дають важливі уроки, інші ж дарують радість.

Наташа побажала шанувальникам якомога більше позитивних героїв в їх життях, посмішок і теплоти в душі при думці про рідних і близьких.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"під час прогулянки я в своїй голові візуалізую різні сценарії, прокручую події минулих днів, а часом згадую давно забуті ситуації.

ось уже кілька днів поспіль прокручую в своїй голові таку думку.

я замислювалася, для чого ті чи інші люди приходять в наше життя. адже практично кожен з них вносить щось нове для тебе.

всі ми герої свого ж фільму..."

instagram.com/natashka.gorovaya/

instagram.com/natashka.gorovaya/

instagram.com/natashka.gorovaya/