Телеведучий популярних проектів "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник показав багатотисячній аудиторії в соцмережі Instagram нову сімейну фотографію.

Як відомо, наприкінці листопада 2020-го Григорій Решетник став батьком втретє. У ведучого "Холостяка" і його 31-річної дружини Христини народився ще один син, хлопчика назвали Олександром. Також, у подружжя вже є двоє синів - семирічний Іван і трирічний Дмитро. Артист зрідка радує шанувальників фото і відео сімейного життя і новинами про своїх дітей.

Цього разу Григорій розмістив зворушливу фотографію зі своїми старшими хлопчиками, всі дружно і щасливо посміхаються, насолоджуючись довгоочікуваним сімейним днем. Як повідомив багатодітний батько в підписі до публікації, вони вже встигли сходити в парукарню для того, щоб освіжити свої стрижки, а тепер вирушили в невелику подорож по Києву на самокатах. А завершенням їх насиченого дня буде похід в піцерію, де хлопці зможуть покуштувати шкідливої, але такої смачної їжі в компанії свого улюбленого батька.

"Безцінні моменти 😍", - зворушливо написав Григорій.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Користувачі соцмережі захопилися зразковою сім'єю і засипали компліментами синів Григорія.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Григорій Решетник разом зі Златою Огневич зробив приємне всім українкам: "Вже дочекатися не можу"

Як повідомляв Знай.uа, Ксенія Мішина показала одруженому Григорію Решетнику пружну попу: з Еллертом так не робила

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник "оголосив" себе Купідоном проекту "Холостяк": "Не треба обманювати людей"