Василь Вірастюк розповів про черговий рекорд. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український спортсмен і політик Василь Вірастюк є популярною особистістю в нашій країні. На його офіційну Instagram-сторінку підписано близько 49,8 тисячі осіб, з якими він ділиться різноманітними подіями в житті і професійній діяльності.

26 серпня він опублікував в пост, в якому розповів про успіх Федерації стронгменів. Вісім людей змогли протягнути літак Мрія-найбільший у світі літальний засіб. Рекорд також був зафіксований представниками Книги рекордів Гіннеса.

Ми це зробили, друяки! ️ Федерація стронгмену України встановила ще один український і світовий рекорд(зафіксований представниками "Книги рекордів Гіннеса"️️)! У складі 8-и богатирів протягли найбільший літак у світі" мрія" ✈️ - вага літака 330 т ... - на дистанцію 4м 30см - за 1: 13,13 с.☝️ РАЗОМ МИ СИЛА🤛 Національний Реєстр Рекордів України
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше Василь Вірастюк показав меню богатиря-смачно і просто: беремо рис і морепродукти. Вірастюк приготував різотто з морепродуктами і виклав відеорецепт на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Василь Вірастюк ростить собі заміну: як богатир з синами спортом займається. Серед кількох правил в їхній родині найголовніше - з дитинства прищеплювати любов до спорту.

Також «Знай.иа " писав, що Василь Вірастюк після перемоги на виборах відсвяткував 47-річчя: "Як я не старався..."