Популярна українська співачка Ірина Білик любить радувати шанувальників новими постами з особистого і творчого життя в Instagram, де за нею стежать понад 360 тисяч осіб.

Як відомо, артистка разом зі своїми талановитими колегами привітала Україну з 30-річчям Незалежності 24 серпня, і заспівала для українців свої найкращі пісні на урочистому концерті "День Народження Країни", який проходив у Національному спортивному комплексі "Олімпійський", місткістю в 35 000 глядачів.

Ірина розмістила шикарну серію фото з торжества, на яких вона велично позує на сцені стадіону. У підписі до публікації співачка подякувала своїм шанувальникам за віддачу і енергію, яку вона отримала від слухачів.

"Незабутній концерт, феєричні враження! Дякую, мої ❤️ українці!"- написала Ірина.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Користувачі соцмережі захопилися виконанням пісень співачкою і так само подякували їй за непередавані емоції.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, Аліна Гросу "задзижчала" на всю країну: "бджілка" Ірини Білик виросла

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Білик трепетно вшанувала пам'ять покійних Кузьми Скрябіна, Чапкіса, Поплавської: "До сліз"

Також портал Знай.uа писав, що Ірину Білик на тлі прапора запропонували зробити символом України: "Без перебільшення"