Відомий український співак, а також зять легендарної артистки Ніни Матвієнко, Арсен Мірзоян показав, чим він зазвичай снідає.

Новий пост з фотографією своєї страви він опублікував на сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Там регулярно з'являються сімейні кадри, а також ролики з концертної діяльності. За ним стежить щодня понад 50 тисяч користувачів.

Цього разу артист показав варіант свого сніданку-яєчня з беконом і смаженою картоплею. Арсен Мірзоян зазначив, що в студентські роки їв таке тільки по особливих днях, і блюдо було банкетним, так як грошей в той момент особливо не було.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"У студентські роки це було банкетне блюдо - з попереднім замовленням, при наявності продуктів :) а зараз це сніданок і має просту назву «яєчня по-селянськи». Приготував, а їсти не можу-рука не піднімається:) Памагіте !!! 😂 "- підписав артист свою нову публікацію.

У коментарях користувачі почали писати, що вони думають про такий варіант сніданку, а також згадували свої історії, які пов'язані з часом навчання в університеті.

"❤️Ммммм, ви мене спокушаєте, добре, що я доросла жінка😂Смачного !!!";

"Я вже їду 😂";

"Ням ням слинка тече";

"Біжу до вас !!! Дуже смачно, ще свіжу помідорку !!! мммм";

"Круто, просто 💓";

"😂 ївши)";

"Правильно не їж!Спортсмени таке тільки нюхають)))😂".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Арсен Мірзоян "втік" від Тоні Матвієнко "під обстріл": "Неіграшкова зброя"

Як повідомляв Знай.ua, Арсен Мірзоян кинув все і помчав на Донбас, про гітару не забув: "Заглянули до хлопців..."

Також портал Знай.ua писав, що Арсен Мірзоян віддав частинку душі діткам, які живуть без батьківської любові: "добрі люди, великі справи..."