Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість анонсував прем'єру другої частини шоу "Світ навиворіт" про загадковий і далекий Пакистан, в якому провів масштабну експедицію. Нові серії про екзотичну країну можна буде побачити вже 4 вересня, о 18:20 на телеканалі "1+1".

Так, шоумен зізнався, що фактично весь час вони зі знімальною групою пересувалися в супроводі особистої охорони, а місцеві жителі іноді порівнювали їх захист з президентським кортежем.

Дмитро заінтригував випусками про весілля індуїстів серед пустелі Тар, екскурсією по будинку чоловіка, у якого три дружини і 53 дитини, а також неймовірною щедрістю пуштунів, які все віддавали безкоштовно, проявляючи повагу до гостя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"...Нам відкривали закриті двері, щоб показати, що Пакистан, попри всі стереотипи і непросту обстановку – це країна, де завжди є місце величезної любові, завжди зустрічаєш посмішки і радість, прості людські цінності.

Наприклад, весілля індуїстів, на якому ми гуляли посеред пустелі Тар, я не забуду ніколи в житті. Як ніколи не забуду сім'ї, де в одного чоловіка 3 дружини, і які робили нам виняток, пускаючи у свій будинок і просто показуючи, як проходить їх повсякденне життя.

Коли на одній кухні 3 дружини, або коли у дворі бігає... 53 дитини.

Не забуду Пешавар на кордоні з Афганістаном, коли на базарі просто не міг витратити гроші – їх просто ніхто не брав. Пуштуни все віддавали безкоштовно, щоб проявити повагу до гостя.

Я навіть зарядку для телефону купити не зміг - її теж подарували))

За 11 років безперервних зйомок в екзотичних країнах дивуватися стало все складніше, але Пакистан дивував кожен день..."

instagram.com/komarovmir/

instagram.com/komarovmir/