Як відомо, не так давно на українському телебаченні стартував проект під назвою "Співають всі", в якому взяли участь не тільки талановиті вокалісти, але вже і відомі зірки українського шоу-бізнесу.

100 осіб є експертами шоу, і у кожного є право на свою думку - віддати голос конкурсанту, або ж ні. Зйомки тривали практично все літо, і щоб не просто сидіти під час перерви, артисти шукали різні способи, щоб себе розважити.

Більш того, вони навіть почали записувати ролики в соціальну мережу TikTok, які вже почали з'являтися в мережі.

Один з таких роликів опублікувала популярна модель Міла Кузнєцова, яка володіє найбільшим розміром бюста в країні. На відео можна помітити вже знайомі всім обличчя-Дмитро Коляденко, Асія Ахат, Наталія Могилевська, і багато інших.

@slezhuzatobou

#співаютьвсі #співають_всі_україна

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще
♬ ритмоLOVE - MONATIK & Lida Lee & NiNO

Вони танцювали на тлі декорацій під композицію Дмитра Монатіка - ритмоLOVE. Видно, як вони кайфують від цього процесу, і не хочуть, щоб все це закінчувалося.

У коментарях користувач пише: "Знімають шоу фріків? Коли в ефірі".

Скріншот коментарів, фото: TikTok
Скріншот коментарів, фото: TikTok

Варто відзначити, що Наталія Могилевська є головним експертом шоу, і від її слова залежить багато рішень. Скільки всього буде ефірів-поки що не повідомляється, однак, такий міжнародний формат глядачам припав до душі.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням: "я навіть каталася на білому і величезному"

Також портал Знай.ua писав, що Наталя Могилевська " приручила "хижого птаха прямо під час концерту:"він стоїть на сторожі". Наталія Могилеська поділилася уривком власного виступу в НСК "Олімпійський"