Донька відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже два роки бореться з онкологією, Анна розповіла шанувальникам свої американські пригоди.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові фотографії та ролики дівчини. Іноді вона дає поради шанувальникам, яким не змушує прислухатися, а також ділиться історіями зі свого життя. При цьому, тему хвороби мами всіляко намагається уникнути.

Всього за нею стежить вже понад 200 тисяч користувачів.

На парі з мистецтва їй дали завдання - піти купити дерев'яну швабру з цвяхами. Спочатку Анна подумала, що вона неправильно зрозуміла переклад, але, виявилося, що все вірно.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

На парі викладачка сказала вбити цвях в швабру, і почати на ній малювати що завгодно, зобразити особистість. На той момент дівчина була вже в повному нерозумінні, що тут відбувається, але, намалювала ромашки, і фразу російською "Ну, Привіт".

"Потім вона виганяє нас всіх з нашими авторськими, блін, швабрами на вулицю, дає нам пакети і каже "А тепер ми йдемо прибирати вулиці, наколюйте сміття на швабри» і робить такий вираз обличчя 🥰 🙌 🏻 я стою в повному шоці... а всi навколо живенько починають наколювати всяке сміття на ці палиці, хтось голими руками кидає його в пакет. Мої думки "sos, це сон, такого не може бути, допоможіть" - сказано в пості.

Анна Заворотнюк, фото з instagram
Анна Заворотнюк, фото з instagram

Сама Анна Заворотнюк, як зізнається сама, дуже гидлива, і не любить всього цього, але, вибиватися з команди не хотіла.

Коли пара закінчилася, вона швидко звідти вибігла, і відразу почала дзвонити мамі скаржитися, щоб та забрала її, не для цього вона їхала в Нью-Йорк, на іншу частину планети, щоб збирати сміття.

Заворотнюк Анна, Скрін, Instagram
Заворотнюк Анна, Скрін, Instagram

Що було далі - історія замовчує, так як в Instagram існує обмеження за кількістю символів в публікації, але, дівчина пообіцяла обов'язково продовжити розповідь найближчим часом, а поки що запропонувала вгадати, що було далі.

Нагадаємо, раніше дочка Анастасії Заворотнюк приміряла білу сукню: "завидна наречена"

Як повідомляє портал Знай.uа "Ганяти курей і валятися на грубці": Анна Заворотнюк заговорила про сільську романтику, ось як треба відпочивати