Зовсім скоро стартує другий сезон культового шоу "Маска" на телеканалі "Україна". Ведучим проекту, як і в першому сезоні, став Володимир Остапчук, а 27 серпня стали відомі і зіркові детективи.

У другому сезоні шоу "Маска" разом з телеглядачами вгадувати особистості зірок під масивними костюмами фантастичних героїв будуть Олег Винник, Настя Каменських, Оля Полякова і Дзідзьо.

Минулорічний склад журі злегка змінився, адже тепер творці не оголосили про участь у проекті Андрія Данилка.

Шанувальники в коментарях відзначили, що найбільше чекали на повернення саме Андрія Михайловича. Втім, фанати шоу припускають, що цього разу виконавець ховатиметься під однією з масок.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Воооу 🔥 Зіркові детективи знову у справі! Скучили за ними?

У другому сезоні гіпершоу МАСКА глядачі намагатимуться розсекретити знаменитостей у костюмах разом із NK, Олею Поляковою, Олегом Винником та DZIDZIO!"

Фолловери не пройшли повз: "якщо тут немає Андрія Данилка значить він буде в масці норці😁", " а де Андрій Данилко?", "ДАНИЛКОО!!!!!😢 ", "Чому Данилка немає?", "А Данилко?? Я не зрозумів😂 завжди так цікаво послухати його коменти", " Мабуть, це напишуть всі, але шкода, що не буде Данилка. Андрій Михайлович дуже спостережливий і чудово вгадує. А ще він просто дуже цікава людина і за ним приємно спостерігати! ....хоча...якщо він не буде детективом, то, можливо, він буде учасником? 🤔🤞".